Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla temaslı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna bentlı olarak değustalıkmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en isabetli fiyata satın soldurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer mualla nitelikli yangın baplarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli dünya oluşturur.

Kullanılan kapı fitili derunin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın bapsı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini peylemek bâtınin kullanılan bir bapdır.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlanması ve oranlı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak teşhisr.

Mono blok Yangın Çıkış Kapısı cisim mimarisı dizi sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page